Starforce problems :s

This is the right place to share your game experience and feelings! Feel Free!

Starforce problems :s

Postby Patbijn » Fri Jun 25, 2010 3:22 pm

i'm having problems with starforce protection.
i just installed the game but when i want to play, starforce pops up and say's "an error encountered... to install protection drivers you must have administrator priveleges." then i can only click "ok" and the pop-up disappears but nothing happens.

i don't know what to do.
please help!!
Patbijn
Newbie
Newbie
 
Posts: 2
Joined: Fri Jun 25, 2010 3:10 pm

Postby DarthSidious » Sun Jul 25, 2010 2:17 pm

Try to disable UAC, if you're in Vista/7 : http://www.howtogeek.com/howto/windows- ... ows-vista/
DarthSidious
Newbie
Newbie
 
Posts: 4
Joined: Sun Jul 25, 2010 2:08 pm

Postby Patbijn » Sun Jul 25, 2010 4:02 pm

well, the problem is, i'm on windows 7 (if that's the latest version...)
:s does it work on w7 to??
Patbijn
Newbie
Newbie
 
Posts: 2
Joined: Fri Jun 25, 2010 3:10 pm

Postby DarthSidious » Sun Jul 25, 2010 6:28 pm

You mean, disabling UAC? The link i gave you before, should show you how to disable it. First, try to disable it, then try to run the game.
Unfortunately, my problem seems a bit different from yours... I can't play the game, in Win 7 64 bit, because of the Starforce drivers, i'm always rebooting the computer, but the drivers never finish from installing. I don't know if the same applies to 32 bit edition.
DarthSidious
Newbie
Newbie
 
Posts: 4
Joined: Sun Jul 25, 2010 2:08 pm


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest