Adidas EQT Primeknit Sale

Having tech problems? Need a driver? Post them here and do not worry, there is always a solution for you.

Moderator: FocusTechSupport

Adidas EQT Primeknit Sale

Postby siren7777 » Sat Jul 23, 2016 6:00 am

Inname van deze korte ter harte, adidas actualiseert deze schoenen als de Adidas EQT Sale Nederland met cutting-edge, ademend, flexibele adidas Primeknit en energie terug te keren BOOST ™ technologie, evenals een tweelaags tong en een bovenste geweven met glow-in -de-dark thread-nieuwbouw, nieuwe details en nieuwe silhouetten gebouwd op een klassieke basis.

Te experimenteren met de geavanceerde materialen en de prestaties doorbraak, Adidas viert zijn iconische geschiedenis met beide voeten stevig in de toekomst geplant. De eerste collectie te laten vallen is het Adidas Equipment Nederland die mooi deze baanbrekende aanpak van de adidas archief voorbeeld. Afronding van het jaar, adidas Originals reimagines een aantal van de meest klassieke ontwerpen met moderne innovaties. Fusing zijn erfgoed met de meest geavanceerde technologieën, de collectie is treffend namen "Heritage Reborn." De gehele collectie is onderverdeeld in vier pakketten met de EQT "" # / 3F15 "eerst vrijgeven.

De Adidas Yeezy Boost 350 Sale Nederland zal komen in een Tan Primeknit geconstrueerd bovenste up in combinatie met de meegeleverde Boost enige eenheid die eindigt komen in dezelfde tonale colorway. De rest van de schoen lijkt te volgen als het gaat om de bouw en bouwen we gewend zijn te zien op de Boost 350. Verschillende tinten Tan op de veters, tabblad hiel, voering en suede accent gelegd op de zijpanelen. Net als alle andere Yeezy releases voordat deze, kunt u verwachten veel hype achter dit paar ook. Met de schoen naar verwachting direct vrij te geven voor het einde van het jaar, kunt u wedden dat het een zeer begeerde einde van het jaar release zal zijn. adidas en Kanye zijn ervoor te zorgen dat ze sluiten uit 2015 met een knal.

Image

Nu, West en adidas laat de tweede sneaker ontwikkeld in hun nauwe samenwerking: de Goedkope Adidas Yeezy Boost 350. De lancering wereldwijd op 27 juni, de trainer is voorzien van een bovenste volledig samengesteld uit Primeknit adidas ': een doorbraak materiaal ontwikkeld met behulp van de nieuwste digitale techniek methoden om te passen als een tweede huid. Door gebruik te maken zeer snel reageert eigenschappen adidas Boost's, de schoen biedt het ultieme in comfort en prestaties, ervoor te zorgen dat elke stap van de drager is hyper-geladen met een eindeloos aanbod van licht, snel energie.

U kunt kiezen uit deze wilde stijl nu bij http://www.yeezynl.com/
siren7777
Newbie
Newbie
 
Posts: 11
Joined: Sat Jul 23, 2016 3:38 am

Return to Technical issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron